Flori, Coroane si Aranjamente florare funerare Comanda acum! Evenimentele regretabile fac parte din viataÔÇŽ E greu sa poti spune in cuvinte ceea ce simti, insa de multe ori florile reusesc sa transmita incarcatura emotionala. Noi intelegem toate acestea si tocmai de aceea punem suflet in orice aranjament funerar.

Coroane Funerare Barlad

Floraria DaDa Flower Barlad

Dada Flower Boutique este unica florarie online din Barlad, care face livrari la domiciliu și in zonele invecinate orașului Barlad, prin curieri proprii.

In floraria noastra ve-ti gasi pentru evenimentele cele mai triste din viata noastra aranjamente florale funerare, jerbe funerare, sau coroane funerare, realizate cu flori naturale.

Hover Box Element

Hover Box Element

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Livrari Coroane, Flori si Aranjamente Funerare in Barlad

Esti plecat in strainatate si vrei sa livram noi corana funerara cu flori naturale, buchetul de flori, aranjamentul floral funerar sau coroana funerara?  Nici o problema! Totul estet atat de simplu. Alege din aranjamentele  funerare propuse de noi sau contacteaza-ne pentru a stabili alte detalii precum : flori, culori, mesaje si buget! Un link nominal de plata va fi generat automat, iar de aici pana la livrare la capela va ramane doar un pas.

Coroane Funerare Online in Barlad

Serviciul nostru de Livrare Coroane Funerare are o durata estimata de pana la maxim doua ore, din momentul palasarii comenzii pe site, pentru adresele situate in zona Mun.Barlad, Jud vaslui si pana la maximu 6 ore pentru localitatile limitrofe barladului.
Totusi in perioadele aglomerate, ne rezervam dreptul de a extinde aceste perioade cu pana la 4-5 ore

Florari Funerare Florarie Online Barlad

Flor─âria Dada Flower Butique Barlad dispune de flori proaspete, de la furnizori locali sau de import. In cadrul atelierului┬á acordam o aten╚Ťie deosebit─â fiec─ârui aranjament funerar, pentru ca fiecare client s─â fie pe deplin satisf─âcut.

Florile si aranjamentele florale au fost ╚Öi sunt modul preferat al oamenilor de a-╚Öi exprima sentimentele ce nu pot fi altfel puse ├«n cuvinte, iar cu ajutorul acestora s-a creat un limbaj special ce este u╚Öor de ├«n╚Ťeles. Prin intermediul descrierilor produselor po╚Ťi descifra mesajul florilor iar atunci c├ónd dore╚Öti s─â adaugi propriile tale cuvinte o po╚Ťi face datorit─â mesajelor personalizate.

Aranjamente Funerare Speciale

Daca doresti un aranjament funerar special si nu ai gasit in floraria noastra online ce -ti doriti? Contacteaza-ne! si impreuna vom incerca sa gasim cea mai buna solutie pentru gustul dumneavoastra.

Contact Floraria Dada Flower Butique Barlad

Dada Flower Butique

Luni08:00 - 20:00
Marti08:00 - 20:00
Miercuri08:00 - 20:00
Joi08:00 - 20:00
Vineri08:00 - 20:00
Sambata09:00 - 17:00
Duminica09:00 - 17:00

Dada Flower Boutique Barlad

Str. Republicii, nr. 251
Barlad, Vaslui 731058
Romania
Telefon: +40745048008
Email: office@dadaflower.ro
URL: https://dadaflower.ro/
Identificare Camera de Comert: J23/4761/2018

Localizare Florarie Barlad

 

 

 

Formular de Contact

Vezi politica de confidentialitate

CAPTCHA image

Intrebari frecvente adresate florariei noastre

Cum Comand Coroane Funerare Online in Barlad?

Pentru a afla cum sa comandati Flori Online va rugam sa accesati pagina: https://dadaflower.ro/cum-comand-flori-online/ .

In cat timp va fi expediata comanda de coroane Funerare?

Comanda dvs. va fi expediata in maxim 6 ore, in timpul programului de lucru ( exceptie fac plantele disponibile la comanda). Odata predat pachetul curierului, acesta va ajunge la dvs in maxim o oara.

Livraţi Coroane Funerare oriunde în România?

Nu, momentan, datorita conditiilor de transport prin curierat, nu am putut gasi o solutie de a expedia flori prin curierat. La Floraria Dada Flower Boutique Barlad, expediem doar prin curierii nostri, pe raza mun. Barlad, Jud Vaslui si in localiatatile limitrofe municipiului Barlad.

Pot modifica o comanda de coroane Funerare deja plasata?

Da, cu conditia ca comanda dvs sa nu fie deja impachetata sau predata curierului pentru livrare.
Daca doriti sa adaugati produse noi la o comanda deja lansata, va rugam sa lansati o noua comanda si sa ne mentionati ca doriti cumulare cu comanda anterioara.

Ce inseamna cand un produs din categoria Coroane Funerare este disponibil doar la comanda?

Atunci cand un produs are in descriere ÔÇ×disponibil la comandaÔÇŁ inseamna ca florile respective nu sunt in stoc in perioada respectiva. Puteti lansa insa comanda si noi vom incerca sa le procuram sau vom cauta impreuna cea mai buna alternativa.

Se poate emite factur─â?

Desigur. Pentru aceasta trebuie să completaţi datele necesare facturării. Factura o veţi primi în format electronic pe adresa de email.

Pot ridica Coroana Funerare comandat de la sediu Dada Flower Barlad?

Momentan datorita Pandemiei COV-SAR-19, pentru protectia dvs. si a personalului propiu, nu onoram decat comenzi online.

Desigur. Pentru aceasta trebuie s─â completa┼úi datele necesare si sa mentionati in capul „Note de comanda” ca doriti sa ridicati comanda din florarie.

Care este programul Florariei Dada Flower Barlad?

Programul de Functionare al Florariei Dada Flower Boutique Barlad este:

Momentan datorita Pandemiei COV-SAR-19, pentru protectia dvs. si a personalului propiu, nu onoram decat comenzi online.

Luni08:00 - 20:00
Marti08:00 - 20:00
Miercuri08:00 - 20:00
Joi08:00 - 20:00
Vineri08:00 - 20:00
Sambata09:00 - 17:00
Duminica09:00 - 17:00

Coroanele Funerare vor fi ca imaginea de pe site?

Imaginile de pe site-ul nostru sunt imagini de sistem ╚Öi numai pentru referin╚Ť─â, iar florile livrate pot ar─âta diferit. De╚Öi se depun toate eforturile pentru a se potrivi c├ót mai mult posibil, uneori nuan╚Ťele de culoare pot fi diferite de imaginea site-ului web. ├Än func╚Ťie de disponibilitatea zilei dac─â nu este disponibil─â o culoare exact─â, ne rezerv─âm dreptul de a ├«nlocui cu o culoare alternativ─â ╚Öi dac─â o anumit─â floare nu este disponibil─â, va fi f─âcut─â o alternativ─â adecvat─â la aceea╚Öi valoare sau mai mare, pentru a ├«ncerca ╚Öi potrivi c├ót mai aproape de cererea ini╚Ťial─â. Anumite produse de flori ╚Öi plante pot fi livrate ├«n muguri pentru a asigura o via╚Ť─â mai lung─â. Ambalajele, cutiile sau vasele etc. se pot modifica in functie de disponibilitatea zilei.

Ce se întâmplă dacă destinatarul nu este acasă?

Curierii Florariei noastre sunt, de asemenea, exper╚Ťi ├«n livrarea la domiciliu. Stim insa c─â uneori destinatarul nu este acas─â ╚Öi de aceea este esen╚Ťial s─â furniza╚Ťi num─ârul de telefon al destinatarului, astfel ├«nc├ót s─â poat─â fi aranjat un moment convenabil. V─â vom contacta dac─â avem nevoie de asisten╚Ť─â suplimentar─â.

Coroanele Funerare vin s=cu suport?

Suportul de coroane funerare nu este inclus in pret decat daca este specificat în descrierea produsului. Suportul poate fi diferit  de ce este  prezentat în exemplul imaginii. Cu toate acestea puteti solicita un nastfel de suport in momentul plasarii comenzi pentru Coroane Funerare Online Barlad
Daca totusi doriti un vas, iar buchetul nu are in descriere un astfel de accesoriu, puteti sa ne mentionati asta in notita de comanda.

Ce se întâmplă după ce trimit o comandă?

V─â vom trimite un e-mail de confirmare pentru a confirma c─â am acceptat comanda dvs. In email veti gasi o copie a comenzii pe care a╚Ťi plasat-o. Dac─â a╚Ťi comis o eroare la comand─â, trebuie s─â ne spune╚Ťi imediat. la tel. : +40745048008 sau prin email: office@dadaflower.ro

Cine Livreaza Coroanele Funerare in Barlad?

Dada Flower Boutiqe Barlad livreaza coroane floarele in Barlad si localitatile limitrofe numai prin personal propriu

Cat costa Livrarea Coroanelor Funerare?

Livrarea pe raza Mun. Barlad, costa 25 Lei. Pentru localitatile limitrofe se percepe o taxa de: 50 Lei.

Cat dureaza Livrarea Coroanelor Funerare in Barlad?

Livrarea Coroanelor Funerare dureaza pana la maxim doua ore, pentru adresele situate in Barlad si pana la maximu 6 ore pentru localitatile limitrofe barladului.
Totusi in perioadele aglomerate, ne rezervam dreptul de a extinde aceste perioade cu pana la 4-5 ore