[rev_slider alias=”Jerbe-funerare-online-barlad”]

Floraria DaDa Flower Barlad

Dada Flower Boutique este unica florarie online din Barlad, care face livrari la domiciliu și in zonele invecinate orașului Barlad, de jerbe funerare, prin curieri proprii.

In floraria noastra ve-ti gasi pentru evenimentele cele mai triste din viata noastra jerbe funerare, sau coroane funerare, realizate numai cu flori naturale.

Hover Box Element

Hover Box Element

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Esti plecat in strainatate si vrei sa livram noi jerba funerara cu flori naturale? Nici o problema! Totul estet atat de simplu. Alege din jerbele funerare propuse de noi sau contacteaza-ne pentru a stabili alte detalii precum : flori, culori, mesaje si buget! Un link nominal de plata va fi generat automat, iar de aici pana la livrare la capela va ramane doar un pas.

Jerbe Funerare Online in Barlad

Serviciul nostru de Livrare Jerbe Funerare are o durata estimata de pana la maxim doua ore, din momentul palasarii comenzii pe site, pentru adresele situate in zona Mun.Barlad, Jud vaslui si pana la maximu 6 ore pentru localitatile limitrofe barladului.
Totusi in perioadele aglomerate, ne rezervam dreptul de a extinde aceste perioade cu pana la 4-5 ore

Jerbe Florarie Online Barlad

Florăria Dada Flower Butique Barlad dispune de flori proaspete, de la furnizori locali sau de import. In cadrul atelierului floral Dada Flower Barlad, acordam o atenție deosebită fiecărei jerbe funerare realizate, pentru ca fiecare client să fie pe deplin satisfăcut.

Florile si aranjamentele florale au fost și sunt modul preferat al oamenilor de a-și exprima sentimentele ce nu pot fi altfel puse în cuvinte, iar cu ajutorul acestora s-a creat un limbaj special ce este ușor de înțeles. Prin intermediul descrierilor produselor poți descifra mesajul florilor iar atunci când dorești să adaugi propriile tale cuvinte o poți face datorită mesajelor personalizate.

Jerbe Funerare Speciale

Daca doresti o Jerba funerara speciala si nu ai gasit in floraria noastra online ce-ti doriti? Contacteaza-ne! si impreuna vom incerca sa gasim cea mai buna solutie pentru gustul dumneavoastra.

Contact Floraria Dada Flower Butique Barlad

Dada Flower Butique

Luni08:00 - 20:00
Marti08:00 - 20:00
Miercuri08:00 - 20:00 Open now
Joi08:00 - 20:00
Vineri08:00 - 20:00
Sambata09:00 - 17:00
Duminica09:00 - 17:00

Dada Flower Boutique Barlad

Str. Republicii, nr. 251
Barlad, Vaslui 731058
Romania
Telefon: +40745048008
Email: office@dadaflower.ro
URL: https://dadaflower.ro/
Identificare Camera de Comert: J23/4761/2018

Localizare Florarie Barlad

Formular de Contact

Vezi politica de confidentialitate

CAPTCHA image

Intrebari frecvente adresate florariei noastre

Cum Comand Coroane Funerare Online in Barlad?

Pentru a afla cum sa comandati Flori Online va rugam sa accesati pagina: https://dadaflower.ro/cum-comand-flori-online/ .

In cat timp va fi expediata comanda de Jerbe Funerare?

Comanda dvs. va fi expediata in maxim 6 ore, in timpul programului de lucru ( exceptie fac plantele disponibile la comanda). Odata predat pachetul curierului, acesta va ajunge la dvs in maxim o oara.

Livraţi Jerbe Funerare oriunde în România?

Nu, momentan, datorita conditiilor de transport prin curierat, nu am putut gasi o solutie de a expedia flori prin curierat. La Floraria Dada Flower Boutique Barlad, expediem doar prin curierii nostri, pe raza mun. Barlad, Jud Vaslui si in localiatatile limitrofe municipiului Barlad.

Pot modifica o comanda de Jerba Funerara deja plasata?

Da, cu conditia ca comanda dvs sa nu fie deja impachetata sau predata curierului pentru livrare.
Daca doriti sa adaugati produse noi la o comanda deja lansata, va rugam sa lansati o noua comanda si sa ne mentionati ca doriti cumulare cu comanda anterioara.

Ce inseamna cand un produs din categoria Jerba Funerare este disponibil doar la comanda?

Atunci cand un produs din categoria Jerbe Funerare are in descriere „disponibil la comanda” inseamna ca florile respective nu sunt in stoc in perioada respectiva. Puteti lansa insa comanda si noi vom incerca sa le procuram sau vom cauta impreuna cea mai buna alternativa.

Se poate emite factură pentru Jerbe Funerare?

Desigur. Pentru aceasta trebuie să completaţi datele necesare facturării. Factura o veţi primi în format electronic pe adresa de email.

Pot ridica jerba Funerare comandat de la sediu Dada Flower Barlad?

Desigur. Pentru aceasta trebuie să completaţi datele necesare si sa mentionati in capul „Note de comanda” ca doriti sa ridicati comanda din florarie.

Care este programul Florariei Dada Flower Barlad?

Programul de Functionare al Florariei Dada Flower Boutique Barlad este:

Luni08:00 - 20:00
Marti08:00 - 20:00
Miercuri08:00 - 20:00 Open now
Joi08:00 - 20:00
Vineri08:00 - 20:00
Sambata09:00 - 17:00
Duminica09:00 - 17:00

Jerbele Funerare vor fi ca imaginea de pe site?

Imaginile de pe site-ul nostru sunt imagini de sistem și numai pentru referință, iar florile livrate pot arăta diferit. Deși se depun toate eforturile pentru a se potrivi cât mai mult posibil, uneori nuanțele de culoare pot fi diferite de imaginea site-ului web. În funcție de disponibilitatea zilei dacă nu este disponibilă o culoare exactă, ne rezervăm dreptul de a înlocui cu o culoare alternativă și dacă o anumită floare nu este disponibilă, va fi făcută o alternativă adecvată la aceeași valoare sau mai mare, pentru a încerca și potrivi cât mai aproape de cererea inițială. Anumite produse de flori și plante pot fi livrate în muguri pentru a asigura o viață mai lungă. Ambalajele, cutiile sau vasele etc. se pot modifica in functie de disponibilitatea zilei.

Ce se întâmplă dacă destinatarul nu este acasă?

Curierii Florariei noastre sunt, de asemenea, experți în livrarea la domiciliu. Stim insa că uneori destinatarul nu este acasă și de aceea este esențial să furnizați numărul de telefon al destinatarului, astfel încât să poată fi aranjat un moment convenabil. Vă vom contacta dacă avem nevoie de asistență suplimentară.

Jerbele Funerare vin si cu suport?

Suportul de jerbe funerare nu este inclus in pret decat daca este specificat explicit în descrierea produsului. Suportul poate fi diferit de ce este prezentat în exemplul imaginii. Cu toate acestea puteti solicita un astfel de suport pentru jerbe, in momentul plasarii comenzi pentru Jerba Funerara Online Barlad
Daca totusi doriti un vas, iar buchetul nu are in descriere un astfel de accesoriu, puteti sa ne mentionati asta in notita de comanda.

Ce se întâmplă după ce trimit o comandă?

Vă vom trimite un e-mail de confirmare pentru a confirma că am acceptat comanda dvs. In email veti gasi o copie a comenzii pe care ați plasat-o. Dacă ați comis o eroare la comandă, trebuie să ne spuneți imediat. la tel. : +40745048008 sau prin email: office@dadaflower.ro

Cine Livreaza Jerbele Funerare in Barlad?

Dada Flower Boutiqe Barlad livreaza Jerbe floarele in Barlad si localitatile limitrofe numai prin personal propriu

Cat costa Livrarea Jerbelor Funerare?

Livrarea pe raza Mun. Barlad, costa 25 Lei. Pentru localitatile limitrofe se percepe o taxa de: 50 Lei.

Cat dureaza Livrarea Jerbe Funerare in Barlad?

Livrarea Jerbelor Funerare dureaza pana la maxim doua ore, pentru adresele situate in Barlad si pana la maximu 6 ore pentru localitatile limitrofe barladului.
Totusi in perioadele aglomerate, ne rezervam dreptul de a extinde aceste perioade cu pana la 4-5 ore