Despre noi Dada Flower Barlad

Dada Flower Barlad

Buchet de Trandafiri pentru ziua indragostitilor

Dada Flower Barlad este un brand floral de lux și cadouri, specializat în modele de boutique cu un stil modern si inovativ.

Brandul DADA s-a născut din pasiune și dragostea pentru flori, pentru designul floral de ultimă oră și măiestria de lux, scopul nostru este de a face din fiecare achiziție o experiență unică și de lux.

Pe măsură ce continuăm să creștem, dorim să ne asigurăm că toate produsele noastre sunt cât mai sustenabile. Cumpărăm florile noastre din fermele olandeze și kenyene și le așezăm cu drag în florăria DADA. Cele mai proaspete si mai frumoase flori sunt atent selectate, aranjate și ambalate de floriști cu studii și experiență gata să surprindă și să încânte clienții noștri.

Prin Floraria Online Dada Flowers Barlad si prin magazinul de desfacere Dada Flower Boutique, situat în municipiul Bârlad, Județul Vaslui, pe strada Republicii, Nr. 251, ( Zona Stadion ), acordam atenție la fiecare detaliu și mergem mai departe și mai departe pentru clienții noștri. Oferim garanția noastră de fericire 100% pentru a vă asigura că atât dvs cât și  destinatarul sunteți fericiți.

Ce ne recomanda?

Florarie in Barlad

Aranjament Florar Barlad

Florăria Online este situata in Barlad, este recomandată de calitatea bunul gust, inovația, creativitatea și evoluția permanenta în domeniul floristic. Participarea la diverse cursuri naționale și internaționale, workshop-uri internaționale, concursuri și expoziții în domeniu.

Proiectăm o nouă gamă pentru fiecare sezon și eveniment important din calendar. În colecțiile noastre pentru zile de naștere, sărbători, romantism și multe altele, vă prezentăm mereu noutăți, toate pentru a vă oferi serviciul de lux pe care îl meritați.

Ne asigurăm că fiecare buchet este aranjat la perfecțiune și ambalat cu grijă. Un buchet de flori de la Dada Flower Boutique Bârlad, este mai mult decât niște flori, este un lux legat de mână.

Acordăm atenție la fiecare detaliu fin al experienței de a face cadouri și mergem mai departe și mai departe pentru clienții noștri. Oferim garanția noastră de fericire 100% pentru a vă asigura că atât dvs. cat si  destinatarul sunteți fericiți.