Despre noi Dada Flower Barlad

Dada Flower Barlad

Buchet de Trandafiri pentru ziua indragostitilor

Dada Flower Barlad este un brand floral de lux și cadouri, specializat în modele de boutique cu un stil modern si inovativ.

Brandul DADA s-a născut din pasiune și dragostea pentru flori, pentru designul floral de ultimă oră și măiestria de lux, scopul nostru este de a face din fiecare achiziție o experiență unică și de lux.

Pe măsură ce continuăm să creștem, dorim să ne asigurăm că toate produsele noastre sunt cât mai sustenabile. Cumpărăm florile noastre din fermele olandeze și kenyene și le așezăm cu drag în florăria DADA. Cele mai proaspete si mai frumoase flori sunt atent selectate, aranjate și ambalate de floriști cu studii și experiență gata să surprindă și să încânte clienții noștri.

Prin Floraria Online Dada Flowers Barlad si prin magazinul de desfacere Dada Flower Boutique, situat în municipiul Bârlad, Județul Vaslui, pe strada Republicii, Nr. 251, ( Zona Stadion ), acordam atenție la fiecare detaliu și mergem mai departe și mai departe pentru clienții noștri. Oferim garanția noastră de fericire 100% pentru a vă asigura că atât dvs cât și  destinatarul sunteți fericiți.

Ce ne recomanda?

Florarie in Barlad

Aranjament Florar Barlad

Florăria Online este situata in Barlad, este recomandată de calitatea bunul gust, inovația, creativitatea și evoluția permanenta în domeniul floristic. Participarea la diverse cursuri naționale și internaționale, workshop-uri internaționale, concursuri și expoziții în domeniu.

Proiectăm o nouă gamă pentru fiecare sezon și eveniment important din calendar. În colecțiile noastre pentru zile de naștere, sărbători, romantism și multe altele, vă prezentăm mereu noutăți, toate pentru a vă oferi serviciul de lux pe care îl meritați.

Ne asigurăm că fiecare buchet este aranjat la perfecțiune și ambalat cu grijă. Un buchet de flori de la Dada Flower Boutique Bârlad, este mai mult decât niște flori, este un lux legat de mână.

Acordăm atenție la fiecare detaliu fin al experienței de a face cadouri și mergem mai departe și mai departe pentru clienții noștri. Oferim garanția noastră de fericire 100% pentru a vă asigura că atât dvs. cat si  destinatarul sunteți fericiți.

 

Localizare Florăria Dada Bârlad

Traseu

Locația dumneavoastră:

Dada Flower Boutique Barlad

Str. Republicii, nr. 251
Barlad, Vaslui 731058
Romania
Telefon: +40745048008
Email: office@dadaflower.ro
URL: https://dadaflower.ro/
Identificare Camera de Comert: J23/4761/2018
Luni08:00 - 20:00
Marti08:00 - 20:00
Miercuri08:00 - 20:00
Joi08:00 - 20:00 Open now
Vineri08:00 - 20:00
Sambata09:00 - 17:00
Duminica09:00 - 17:00

 

Cum Comand Flori Online?

  1. Online de pe site-ul nostru

    Intra pe site-ul nostru dadaflower.ro, alege un aranjament floral, buchet dulce, Flori adauga-le in cosul de cumparaturi, alege o forma de plata, introdu datele tale, adresa unde sa fie livrate florile, adauga in campul observatii mesajul dorit si apasa butonul finalizare comanda.
    Noi vom pregati buchetul de flori si-ti trimitem o poza cu aranjametul ales inainte de expeditie si vom livra buchetul floral cu curieri nostri in cel mult doua ore de la primirea comenzi.

  2. Direct in Floraria noastra situata in Mun. Barlad 

Dada Flower Boutique Barlad

Str. Republicii, nr. 251
Barlad, Vaslui 731058
Romania
Telefon: +40745048008
Email: office@dadaflower.ro
URL: https://dadaflower.ro/
Identificare Camera de Comert: J23/4761/2018

 

Unde Livrati Flori?

Pe raza mun. Barlad si in localiatatile limitrofe barladului.

Cat costa Livrarea?

Livrarea este gratuita pe raza Mun. Barlad, costa 25 Lei. Pentru localitatile limitrofe se percepe o taxa de: 50 Lei.

Cine Livreaza Florile?

Dada Flower Boutiqe livreaza buchete floarele in Barlad si localitatile limitrofe numai prin personal propriu

Cat dureaza?

Livrarea aranjamentului floral dureaza pana la maxim doua ore, pentru adresele situate in Barlad si pana la maximu 6 ore pentru localitatile limitrofe barladului.