Floraria Dada Flower Bouique Barlad Flori Online Barlad!

Floraria DaDa Flower Barlad

Livram fericire zi de zi!

Dada Flower Boutique este unica florarie online din Bârlad, care face livrari la domiciliu și in zonele invecinate orașului Barlad. Puteti alege buchete de flori dintre cele mai variate, aranjamente florale pentru ocazii deosebite, aniversari si evenimente importante din viata dumneavoastră.
Suntem promotorii cadourilor cu flori, buchetelor dulci si evenimentelor tematice.
Integram in aranjamentele florale parfumuri, cosmetice, sticle de șampanie, bijuterii

Floararia Dada Barlad

Dada Flower Boutique Barlad, singurul atelier de creație florala din oras ce imbina florile cu pictura, lucrul manual si tehnici de arta decorativa, rezultatele devenind astfel unice si deosebite.

Oricand iti doresti sa oferi flori într-o maniera diferita alegerea ideala este floraria DADA Barlad.

Atunci cand orașul Bârlad este in drumul tau si cauti o florarie, noi, floraria DADA Barlad, iti oferim o gama variata de flori naturale, buchete de flori, aranjamente cu flori naturale, decoratiuni cu flori uscate, nemuritoare sau plante dintre cele mai deosebite.

Cadouri cu Flori

Trimite flori în Barlad prin intermediul florariei online Dada Flower Butique, ce conține numeroase buchete și aranjamente cu flori proaspete și elegante, potrivite cu sentimentele tale. Florarie online Dada Flower Barlad este locul în care poți comanda rapid cele mai bune buchete de flori la un preț special, pentru a-i spune unei persoane dragi că o apreciezi și o stimezi.

Livrarea florilor în Barlad se realizează în cel mai scurt timp, în condiții optime, asigurându-se astfel integritatea florilor și prospețimea acestora.

Alege buchetul favorit în funcție de sentimentul pe care dorești să îl evoci, astfel: florile roșii și cele roz pot fi oferite în semn de iubire și admirație, cele albe și mov pentru a transmite respectul și încrederea ta, florile galbene și portocalii pentru a aduce veselia și a-i ura multă sănătate.

Livrari Flori in Barlad

Esti plecat in strainatate si vrei sa livram noi buchetul de flori? Nicio problema! Totul a devenit atat de simplu 😊. Alege din aranjamentele propuse de noi sau contacteaza-ne pentru a stabili alte detalii precum : flori, culori, mesaje, cadouri si buget! Un link nominal de plata va fi generat automat, iar de aici pana la livrarea buchetului a ramas doar un pas.

Cand ai un eveniment important, cand vrei sa iti impresionezi iubita sau vrei sa oferi flori in semn de recunostinta fata de persoane dragi, sugestia noastra este ca ceea ce urmeaza sa oferi, sa fie impresionant, sa fie unic, diferit fata de tot ce a primit pana acum. Uimirea si multumirea de le fata lor va fi cea mai mare satisfacție.

Organizare Evenimente Barlad

Ca si organizatori de evenimente ne implicam 100% in orice proiect, venim cu sfaturi, idei, ne adaptam cerintelor si bugetului stabilit impreuna. Sa organizezi o nunta nu este usor, insa atunci cand apelezi la specialisti, vei fi pur si simplu invitat la nunta ta! Dispunem de o recuzita impresionanta pentru a ne putea adapta nunților cu tematica, evenimentul devenind unul personal cu o poveste unica.

Experianta in domeniu ne recomanda si ca unicii si cei mai bine pregatiti organizatori de evenimente din Barlad. Vizitati portofoliul nostru pentru mai multe detalii”

Florarie Online Barlad

Florăria Dada Flower Butique Barlad dispune de flori proaspete, de la furnizori locali sau de import, pentru ca tu să te bucuri mereu de aceeași calitate. In cadrul atelierului Floral Dada, acordam o atenție deosebită fiecărui aranjament și ne mândrim cu o livrare rapidă de flori în Barlad, pentru ca fiecare client să fie pe deplin satisfăcut.

Florile au fost și sunt modul preferat al oamenilor de a-și exprima sentimentele ce nu pot fi altfel puse în cuvinte, iar cu ajutorul acestora s-a creat un limbaj special ce este ușor de înțeles. Prin intermediul descrierilor produselor poți descifra mesajul florilor iar atunci când dorești să adaugi propriile tale cuvinte o poți face datorită mesajelor personalizate, ce vor fi livrate în Barlad împreună cu aranjamentele sau buchetele de flori îndrăgite.

Contact Floraria Dada Barlad

Dada Flower Butique

Luni08:00 - 20:00
Marti08:00 - 20:00
Miercuri08:00 - 20:00
Joi08:00 - 20:00
Vineri08:00 - 20:00
Sambata09:00 - 17:00
Duminica09:00 - 17:00

Dada Flower Boutique Barlad

Str. Republicii, nr. 251
Barlad, Vaslui 731058
Romania
Telefon: +40745048008
Email: office@dadaflower.ro
URL: https://dadaflower.ro/
Identificare Camera de Comert: J23/4761/2018

Localizare Floraria Dada Flower Boutique Barlad

Formular de Contact

Vezi politica de confidentialitate

CAPTCHA image

Întrebări Frecvente Florarie Barlad

Cele mai frecvente întrebari adresate serviciului de relații cu clienții din cadrul atelierului de flori Dada Flower Butique

Ce Metode de Livrare sunt disponibile?

În prezent, livrăm doar în zona orasului Bârlad. Planurile noastre de dezvoltare sunt mult mai mari, dar trebuie să facem cate un pas rând.

Cât durează pana ajung florile la destinație?

De obicei, încercăm să livrăm toate comenzile noastre în aceeași zi, totuși dacă comanda este plasată înainte de prânz și în următoarea zi lucrătoare, dacă comanda a fost primită după prânz. În cazul în care livrarea în aceiași zi nu este posibila, vom informa clientul cât mai curând posibil.

Îmi trebuie cont pentru a plasa o comandă?

Nu, nu este nevoie de un cont, deși ar fi mai ușor pentru dvs. dacă intenționați să faceți achiziții viitoare.

Ce metode de plată acceptați?

Acceptam la plata Carduri de Credit prin intermediul procestaorului de plăti, prin depuneri de numerar în contul nostru dar și plata în sistem ramburs.

Pot veni la sediul Dada Flower Barlad pentru a plati comanda în numerar?

Sigur că da, Vă așteptăm în cadrul Florariei Dada Flower bârlad pentru a efectua o comandă

Ce înseamnă când un produs este disponibil doar la comanda?

Atunci cand un produs are în descriere „pe comanda” înseamnă că florile respective nu sunt în stoc în perioada respectivă. Puteti lănsa însă comanda și noi vom încerca să le procuram sau vom căuta împreună cea mai buna alternativă.


Se poate emite factură, pen tru bichetele de flori comandate?

Desigur. Factura o veţi primi în format electronic, pe email, dupa ce a fost livrat cadoul.

Vreau ca numele meu să rămână confidenţial, se poate?

Da, singurul lucru pe care trebuie să-l faceti e să specificați în câmpul „Observaíi” în formularul de comandă, că doriţi să rămâneţi anonim.

Ce se întamplă dacă persoana destinatară nu este la adresă ?

În aceasta situație, daca livrarea se face la domiciliu, revenim la alta oră, și dacă nici în acest caz nu este nimeni prezent, lăsăm o notificare pe ușă sau/și stabilim contact telefonic, fără a dezvălui în ce constă livrarea. Daca livrarea se face la birou, încercăm livrarea la un coleg ori la recepție, și dacă nici una dintre aceste variante nu este posibilă, stabilim contact telefonic, fără a dezvălui în ce constă livrarea.

Se poate livra și în alte locuri decât la domiciliu ?

Avem experiență necesară pentru a livra oriunde și în orice condiții. Livrăm acasă, la birou, în instituții, la biserică, în maternitate sau spital.

Pot să trimit și un mesaj împreună cu florile ?

Desigur, toate livrările de flori pot fi însoíte de mesaje personalizate

Pot comanda un buchet de flori și dacă nu sunt în țară?

Atelierul Floral Dada Flower Butique Barlad, aceptă plata cu orice tip de card bancar, de credit ori de debit, emis de Visa sau Mastercard. Chiar dacă aveți un card emis în altă valută decat RON, conversia se face cand efectuați comanda, la cursul băncii care a emis cardul. Acceptăm comenzi 24 de ore din 24, cu livrare conform cu orarul nostru de funcționare prezent pe site, pe care îl puteți găsi aici.