Fiecare ciorchine de struguri Colombard si Sauvignon este recoltat de pe terroirurile Gascogne inainte de a ajunge la maturitate deplina, iar apoi sunt supusi presei la temperaturi joase pentru a se obtine mustuiala specifica. Oenologul care a facut posibila aceasta productie a cautat sa intruchipeze caracterul unic al soiurilor, alegand fermentatia potrivita fara sa fie pierdute aromele reprezentative.
Un vin care prezinta o culoare galben-pal placuta, alaturi de usoare inflexiuni verzui si o limpiditate potrivita prezenta imediat ce este turnat in pahar. La nivel olfactiv, degustorul este intampinat de un buchet evocator, acolo unde reprezentative sunt notele de pere si piersici secondate de notele florilor albe si usoare accente de lamai verzi.
Gustativ, aromele fructelor proaspete si suculente evolueaza progresiv pe palat, imbogatite pe fundal cu usoare intonatii citrice. Se consuma la o temperatura de 8-10 grade celsius in compania preparatelor pe baza de peste, fructe de mare sau carne alba.
Recenzii
Sterge filtreNu există recenzii până acum.