Dada Events

Descriere eveniment

Capodopera la Opera

Iarba Pampas este unul dintre elementele noastre de decor preferate atunci când vine vorba de decorul nunții. Este o tendință care și-a luat o oarecare viteză de ceva vreme, nu pare să încetinească în curând și suntem aici pentru toate acestea. Această iarbă moale, moale și de culoarea bronzului este înaltă, cu smocuri și poate fi găsită crescând pe malurile stâncilor și în jurul malurilor râurilor. Este un articol grozav de decor de nuntă care poate fi folosit pentru orice, de la instalații suspendate la fundal sau chiar buchete.

Aspectul ierbii de pampas o face deosebit de potrivită pentru nunți de tip boho sau rustic, cu toate acestea, poate fi folosită și în nunți clasice, moderne sau chiar minimaliste. Această versatilitate a ierbii pampas o face un favorit ușor pentru orice decorator
Iarba Pampas este un element grozav al decorului nunții care nu ia nimic din frumusețea naturală a mediului înconjurător, ci doar o îmbunătățește. Una dintre cele mai versatile tendințe din lumea mireselor, iarba pampas poate fi folosită în orice cadru, de la un eveniment montan în deșert până la o sală de bal clasică și luxoasă.

Imaginile vorbesc de la sine…