Dada Events

Descriere eveniment

Elena si mathias

Vrei să știi ce ne place cel mai mult la această inspirație boho de nuntă? Nu este vorba doar de paleta naturala , alb, bej, crem, de stilul abordat diferit și de atmosfera de festival, ci este plină de idei interesante de nuntă în aer liber. Nu lipsesc detaliile uimitoare din momentul în care acest cuplu cu spirit liber trece la ceremonia lor de vis pentru a-și spune jurămintele.

Această ceremonie de nuntă boho în aer liber constă din covoare țesute de iută pentru culoare, iar doua usi sasesti foarte vechi au facut intrarea catre locul de ceremonie sa fie cu totul special. Decorul este încadrat de scaune pliante pentru oaspeți și aranjamente mari decorate cu stuf si flori. Arcada de ceremonie e umpluta cu aranjamente florale uscate neutre, accentuate cu nuante de roz pal, eucalipt si mini rose.
PONT !!!

Cu un weekend plin de evenimente planificate, spațiile confortabile din natura și campiile generoase sunt modalitatea perfectă de a vă relaxa la o recepție de nuntă în stil cocktail. Un DJ , un bar de rulotă de epocă, poate și cinema în aer liber aduc farmec retro, în timp ce un foc trosnitor, lumini de zâne și un spectacol de învârtire a focului adaugă propria lor magie atmosferei de petrecere. Un cort glamping amenajat cu un pat queen-size în care să se prăbușească la sfârșitul nopții înseamnă că nu mai ai unde să fii!

Alege una sau toate aceste idei pentru propria ta nunta și va fi o experiență despre care oaspeții tăi vor vorbi mult timp!

Related projects