Dada Events

Descriere eveniment

WHITE ELEGANT WEDDING

Originea acestui concept, pleacă de la pasiunea celor doi miri pentru eleganță și rafinament, duse la nivel de artă.

Principiile care stau la baza nunții elegante sunt definite prin calitate, bun gust și simplitate, acestea regăsindu-se în toate elementele și momentele nunții. Cheia realizării unei nunți elegante la rang de artă este reprezentată de perfecțiunea detaliilor și design-ului abordat atât la nivelul cromaticii cât și la nivelul momentelor special concepute în cadrul evenimentului.

Eleganța nu poate fi obținută oricum și oriunde, astfel că arhitectura exterioară și interioară a locației de celebrare este prioritară, fiind caracterizată în special prin aspect impunător și călduros în același timp, înălțime, luminozitate.

Decorul și aranjamentele de masă sunt însoțite de lumina ambientală a candelabrelor de cristal care, astfel, oferă un aspect rotunjit, romantic, inspirat, dar blând, în timp ce accesoriile, amplasate cu mare atenție, oferă un aer glamour. În privința accesoriilor, trebuie menționat că un rol important îl joacă sticla, oglinzile, cristalele și metalele fine.

Paleta de culori florale, reprezentând o altă componentă esențială, este păstrată în nuanțe de alb imaculat sau ivory, putând fi completate cu inserții subtile de culori pastelate, calde.

În aceeași linie elegantă, cele mai fine și delicate detalii trebuie incluse și în calendarul evenimentului și meniului oferit, iar atenția față de invitați se demonstrează cel mai bine prin aceste aspecte.

Vă invit să vedeți câteva fotografii inspiraționale în care nunta elegantă este ridicată la nivel de artă.

Related projects