Intrebari frecvente adresate florariei noastre

Cum Comand Flori Online?

Pentru a afla cum sa comandati Flori Online va rugam sa accesati pagina: https://dadaflower.ro/cum-comand-flori-online/ .

In cat timp va fi expediata comanda?

Comanda dvs. va fi expediata in maxim 6 ore, in timpul programului de lucru ( exceptie fac plantele disponibile la comanda). Odata predat pachetul curierului, acesta va ajunge la dvs in maxim o oara.

Livraţi flori oriunde în România?

Nu, Momentan, datorita conditiilor de transport prin curierat, nu am putut gasi o solutie de a expedia flori prin curierat. La dada Flower Boutique Barlad expediem doar prin curierii nostri, pe raza mun. Barlad, Jud Vaslui si in localiatatile limitrofe municipiului Barlad.

Pot modifica o comanda deja lansata?

Da, cu conditia ca comanda dvs sa nu fie deja impachetata sau predata curierului pentru livrare. 
Daca doriti sa adaugati produse noi la o comanda deja lansata, va rugam sa lansati o noua comanda si sa ne mentionati ca doriti cumulare cu comanda anterioara.

Ce inseamna cand un produs este disponibil doar la comanda?

Atunci cand un produs are in descriere „disponibil la comanda” inseamna ca florile respective nu sunt in stoc in perioada respectiva. Puteti lansa insa comanda si noi vom incerca sa le procuram sau vom cauta impreuna cea mai buna alternativa.

Se poate emite factură?

Desigur. Pentru aceasta trebuie să completaţi datele necesare facturării. Factura o veţi primi în format electronic pe adresa de email.

Pot ridica buchetul comandat de la sediu Dada Flower Barlad?

Desigur. Pentru aceasta trebuie să completaţi datele necesare si sa mentionati in capul “Note de comanda” ca doriti sa ridicati comanda din florarie.

Care este programul Florariei?

Programul de Functionare al Florariei este:

luni, marți, miercuri, joi, vineri, sâmbătă, duminică09:00 – 17:00

Florile vor fi ca imaginea de pe site?

Imaginile de pe site-ul nostru sunt imagini de sistem și numai pentru referință, iar florile livrate pot arăta diferit. Deși se depun toate eforturile pentru a se potrivi cât mai mult posibil, uneori nuanțele de culoare pot fi diferite de imaginea site-ului web. În funcție de disponibilitatea zilei dacă nu este disponibilă o culoare exactă, ne rezervăm dreptul de a înlocui cu o culoare alternativă și dacă o anumită floare nu este disponibilă, va fi făcută o alternativă adecvată la aceeași valoare sau mai mare, pentru a încerca și potrivi cât mai aproape de cererea inițială. Anumite produse de flori și plante pot fi livrate în muguri pentru a asigura o viață mai lungă. Ambalajele, cutiile sau vasele etc. se pot modifica in functie de disponibilitatea zilei.

Ce se întâmplă dacă destinatarul nu este acasă?

Curierii Florariei noastre sunt, de asemenea, experți în livrarea la domiciliu. Știm insa că uneori destinatarul nu este acasă și de aceea este esențial să furnizați numărul de telefon al destinatarului, astfel încât să poată fi aranjat un moment convenabil. Vă vom contacta dacă avem nevoie de asistență suplimentară.

Florile vin cu un vas?

Vază nu este inclusă în preț decât dacă este specificată în descrierea produsului. Vaza poate fi diferită de cea prezentată în exemplul imaginii.
Daca totusi doriti un vas, iar buchetul nu are in descriere un astfel de accesoriu, puteti sa ne mentionati asta in notita de comanda.

Ce se întâmplă după ce trimit o comandă?

Vă vom trimite un e-mail de confirmare pentru a confirma că am acceptat comanda dvs. In email veti gasi o copie a comenzii pe care ați plasat-o. Dacă ați comis o eroare la comandă, trebuie să ne spuneți imediat. la tel. : +40745048008 sau prin email: office@dadaflower.ro

Cine Livreaza Florile?

Dada Flower Boutiqe Barlad livreaza buchete floarele in Barlad si localitatile limitrofe numai prin personal propriu

Cat costa Livrarea?

Livrarea pe raza Mun. Barlad, costa 25 Lei. Pentru localitatile limitrofe se percepe o taxa de: 50 Lei.

Cat dureaza Livrarea?

Livrarea aranjamentului floral dureaza pana la maxim doua ore, pentru adresele situate in Barlad si pana la maximu 6 ore pentru localitatile limitrofe barladului.
Totusi in perioadele aglomerate ( ziua indragostitilor, 8 Martie….), ne rezervam dreptul de a extinde aceste perioade cu pana la 4-5 ore